gify kwiaty

 
Strona głównaPatron szkołyNauczycieleUczniowiePlan lekcjiOgłoszeniaGaleriaKontakt
 

 

http://www.st9.pl/clipart/gify/boze_narodzenie/bellxlr.gif

KOLEJNOŚĆ
GODZIN
LEKCYJNYCH

CZAS TRWANIA LEKCJI PRZERWA  
  1 08:00 - 08:45 10 min.  
  2 08:55 - 09:40 10 min.  
  3 09:50 - 10:35 10 min.  
  4 10:45 - 11:30 10 min.  
  5 11:40 - 12:25 20 min.
przerwa
obiadowa
 
  6 12:45 - 13:30 10 min.  
  7 13:40 - 14:25 10 min.  
  8 14:35 - 15:20 10 min.  
  9 15:30 - 16:15    
         

 

 

 

 

         
         

 

 

 
 
 
 
 
 
 

Copyright © www.ksp.zary.pl - 2012.
All Rights Reserved.
Wszelkie prawa zastrzeżone.